Comunicare rapidă bidirecțională cu lucrătorii din producție

Despre firmă

Summit D&V Kft. este o companie care se ocupă cu asamblarea și furnizarea de piese auto, care operează în 3 locații și creează locuri de muncă pentru 170 de persoane. Majoritatea angajaților sunt bărbați (80%), proporția lucrătorilor din producție este 80%. În ceea ce privește grupele de vârstă, componența personalului este mixtă, de la începători de carieră până la angajați de pre-pensionare, toate vârstele sunt reprezentate în companie.

Principalele provocări în comunicare internă.

  • Furnizarea informațiilor importante tuturor în timp util
  • Implementarea comunicării bidirecționale. Posibilitate de feedback instantaneu
  • Reducerea sarcinilor administrative asociate practicilor tradiționale de comunicare (de exemplu: panouri, circulare).

Soluția

Summit D&V Kft. a găsit o soluție la provocările de mai sus în aplicația de comunicare internă numit Blue Colibri App. Suprafața a fost introdusă la începutul situației epidemice și a ajuns la 70% descărcarea aplicației în 1-2 zile.

“Am introdus aplicația în cel mai bun moment. Colegii au fost pozitivi și au înțeles ideea. Angajații noștri știau că interfața le servea interesele lor, deoarece le permitea să primească informații de la primă mână despre știrile companiei. ” ZSÁKOVICS ANIKÓ SUMMIT D&V KFT. Asistentă HR

De la introducere, 90% dintre angajații de la Summit D&V Kft. s-au înregistrat pe interfață și sunt utilizatori activi și de atunci. Cei 10% neglijabili care nu au descărcat încă aplicația sunt în mare parte colegi bolnavi cronici, care nu au avut încă ocazia să cunoască interfața și să stăpânească utilizarea acesteia, iar 1-2 angajați nu au un smartphone capabil să folosească aplicația.

Digitalizarea și modernizarea comunicării interne a accelerat semnificativ fluxul de informații în cadrul companiei și oferă o oportunitate de feedback imediat.

„În trecut, colectarea și prelucrarea datelor pe hârtie a fost deosebit de lungă pentru știrile și sondajele care au necesitat feedback. 

De când folosim aplicația de comunicare internă Blue Colibri App, compania noastră funcționează mult mai eficient. Putem aloca timpul de lucru și resursele umane asociate anterior administrației către alte domenii. ” ZSÁKOVICS ANIKÓ SUMMIT D&V KFT. Asistentă HR

Despre aplicație

Funcțiile versatile ale aplicației Blue Colibri au ajutat în mod semnificativ la comunicarea internă în timpul epidemiei de coronavirus la Summit D&V Kft. Cu notificările și știrile scurte am atras atenția angajațiilor care au fost informați direct despre măsuri, beneficii și repornirea companiei.

După izbucnirea epidemiei, Summit D&V Kft. a evaluat într-un chestionar online, care sunt simptomele sugestive ale infecției, cine ar putea avea nevoie de ajutor și sprijin, de exemplu ajutor în îngrijirea copiilor, de asemenea aplicația a fost un mare ajutor în controlul epidemiei. Registrul de documente oferă acces la reglementări, programe de autobuz, descrieri ale sistemelor de beneficii, măsuri legate de epidemie și modificări ale programelor de lucru pe care colegii le pot urmări și accesa de oriunde.

Etape importante și succesuri

  • Comunicarea internă a devenit mult mai rapidă. Angajații au posibilitatea de a oferi feedback imediat cu privire la problemele care îi preocupă.
  • Compania este mai capabilă să implice angajații în viața companiei: în organizarea de evenimente corporative, în sondaje de satisfacție.
  • Sarcinile administrative și comunicarea pe hârtie au fost reduse foarte mult.

“Colegii știu că opiniile lor contează. Aceasta este o parte foarte importantă a păstrării forței de muncă. În viitor, putem crește sentimentul de apartenență al angajaților noștri printr-o comunicare mai rapidă și mai modernă. ”  ZSÁKOVICS ANIKÓ SUMMIT D&V KFT. Asistentă HR

Sunteți interesat de produsul nostru? Rezervă o demonstrație!