Contactul este permanent chiar și la sute de kilometri distanță

Despre firmă

Volvo Hungária Kft. este unul dintre firmele cheie de pe piață, în comerțul cu vehicule grele. În calitate de filială maghiară a grupului Volvo, Volvo Trucks se ocupă cu distribuția, vânzarea și service-ul camioanelor și pieselor de schimb.

Firma are 230 de angajați la nivel național, în 6 diferite locații. 65% dintre lucrători sunt muncitori, iar 70% sunt bărbați. În ceea ce privește grupele de vârstă, Volvo Hungária Kft. este deosebit de eterogen loc de muncă, deoarece există un număr destul de mare de angajați, din toate categoriile de vârstă de la colegi de 20 de ani până la colegi de peste 60 de ani, care sunt înainte de pensionare.

Principalele provocări de comunicare internă

  • Asigurarea fluxului de informații și de comunicare între locații din diferite părți ale țării.
  • Implicarea colegilor în procesul de comunicare internă, care nu stau toată ziua în fața computerului / nu dețin o adresă de e-mail corporativă.
  • Găsirea unei soluții de comunicare internă, care poate fi folosită pentru a ajunge direct la toți angajații.

Înlocuirea e-mailurilor a fost obiectivul nostru principal, deoarece acesta nu este o soluție reală pentru comunicarea directă cu angajații, nu se poate contacta toată lumea. Am căutat o modalitate digitală, care face posibilă comunicarea instantanee, oferă oportunități de feedback și de comunicare bidirecțională. - Váncsodi Réka director de comunicare și marketing la Volvo Hungária kft.

Soluția

Volvo Hungária Kft. a votat pentru o soluție la aceste provocări, cu aplicația lui Blue Colibri App, care este o aplicație de comunicare internă digitală. Perioada de introducere a aplicației a coincis cu izbucnirea epidemiei de coronavirus, astfel încât pregătirea a avut loc într-un timp record, în doar două săptămâni.

În timpul crizei, a fost esențial să ajungem la angajații noștrii, rapid și eficient. Uriașă a fost necesitatea de informare, pe care am dorit-o să o satisfacem cât mai curând posibil. A fost necesar ca angajații noștrii, să știe la ce să se aștepte și noi să avem posibilitatea să le comunicăm asta cât mai rapid. - Váncsodi Réka director de comunicare și marketing la Volvo Hungária kft.

Anunțarea stării de urgență a coincis simultan cu introducerea aplicației, care a avut un efect pozitiv asupra colegilor. Ei s-au arătat deschiși introducerii aplicației și provocărilor, care derivă din implementarea ei.

Pentru implementarea aplicației, exercițiile programate necesare (de exemplu, echipa de testare și recrutare a specialiștilor de comunicare, comunicare introductivă pe mai multe niveluri, cu materiale creative, spectacole și activități) nu a fost suficient timp.

Despre aplicație

Interfața aplicației Blue Colibri susține obiectivele de comunicare internă a lui Volvo Hungária Kft. Prin folosirea aplicației, în principal știrile corporative pot fi împărtășite între toți lucrătorii sau segmentat pentru grupurile adecvate, pe mai multe categorii. Folosirea diferitelor chestionare (quiz) este un mod mai distractiv de a încuraja angajații, să folosească aplicația. Mesajele push ajută comunicarea rapidă a informațiilor. Cele mai importante documente HR și videoclipurile sunt partajate colegilor, prin registrul de documente.

Conținutul nostru cel mai de succes și cel mai vizionat este despre rezultatele companiei noastre și ale știrilor despre coronavirus. Deosebit de populare sunt mesajele executive și rezultatele lunare ale vânzărilor. Din aceasta, se vede clar că angajații sunt într-adevăr interesați de știrile legate de funcționarea companiei, deci merită să comunicăm despre acest lucru. - Váncsodi Réka director de comunicare și marketing la Volvo Hungária kft.

Aplicația Blue Colibri App, are opțiunea prin statistici concrete, de a măsura posibilitatea de

acces la conținutul știrilor și prin aceasta succesul comunicației. Datorită acestui fapt, compania va obține o imagine clară, care sunt acele directive de comunicare internă, care urmate, va genera implicarea angajaților în ciclul companiei.

Comunicarea internă este foarte criticată de angajați în toate companiile. De obicei, nu sunt mulțumiți cu fluxul de informații și se simt lăsați în afară comunicării. Folosind aplicația Blue Colibri, cu siguranță putem îmbunătăți acest lucru, deoarece toate informațiile importante sunt disponibile și recuperabile pe interfață. - Váncsodi Réka director de comunicare și marketing la Volvo Hungária kft.

Etape importante și succesuri

  • Fluxul de informații din cadrul Volvo Hungária Kft. a devenit semnificativ mai eficient. Cu ajutorul Blue Colibri App, fluxul de informații ajunge la un număr atat de mare de angajați, cum aceasta nu s-a reușit mai devreme, cu nici unul dintre practicile tradiționale de comunicare internă.
  • În perioada de criză, informațiile de mare importanță (în legătură cu funcționarea companiei, rezultatele importante) ajung rapid la angajați.
  • Cu Blue Colibri App, toți angajații sunt contactați direct, fluxul de informații în cadrul organizației este oficial și autentic.
  • Comunicarea pe hârtie și prin e-mail, a scăzut semnificativ.
  • Și acei angajați au fost implicați în comunicarea corporativă, la care nici nu am crezut mai devreme. Muncitorul cel mai în vârstă, de la Volvo Hungária Kft. a fost unul dintre primii care a instalat aplicația.

Fluxul de informații din cadrul Volvo Hungária Kft. a devenit semnificativ mai eficient. Cu ajutorul Blue Colibri App, fluxul de informații ajunge la un număr atat de mare de angajați, cum aceasta nu s-a reușit mai devreme, cu nici unul dintre practicile tradiționale de comunicare internă. În perioada de criză, informațiile de mare importanță (în legătură cu funcționarea companiei, rezultatele importante) ajung rapid la angajați. Cu Blue Colibri App, toți angajații sunt contactați direct, fluxul de informații în cadrul organizației este oficial și autentic. Comunicarea pe hârtie și prin e-mail, a scăzut semnificativ. Și acei angajați au fost implicați în comunicarea corporativă, la care nici nu am crezut mai devreme. Muncitorul cel mai în vârstă, de la Volvo Hungária Kft. a fost unul dintre primii care a instalat aplicația. - Váncsodi Réka director de comunicare și marketing la Volvo Hungária kft.

Sunteți interesat de produsul nostru? Rezervă o demonstrație!