Fesztiválozó pályakezdők, figyelem: munkavállalói kedvezményt biztosít a Sziget és a Blue Colibri

Idén két éves kihagyás után újra itt a Sziget Fesztivál! Nem is akármilyen, hiszen olyan fellépők érkeznek az eseményre, mint Dua Lipa, Tame Impala, Bastille, Calvin Harris, Lewis Capaldi vagy az Arctic Monkeys.

Ahogy azt már megszokhattuk, a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben kiélezett verseny zajlik pályakezdő és tapasztalt munkavállalókért egyaránt. A jelentkezők a “versenyképes” munkabérnél jóval konkrétabb összegek mellett a rugalmasságot és a szinte korlátlan home office lehetőséget is keresik, valamint szívesen böngésznek a vállalat által biztosított cafeteria lehetőségek között. A megváltozott igényekre válaszul egyre elterjedtebbek azok a béren kívüli juttatási elemek, amelyek kapcsán a munkáltató kedvezményes szolgáltatásokat, termékvásárlási lehetőségeket biztosít a kollégáknak.

Ha pedig már az elmúlt évek egyik uralkodó trendjévé a munkavállalói élmény vált, akkor miért is ne lehetne a nyári időszakot meghatározó fesztivál élmény is egy ilyen csomag része?

Ezen a ponton fogott össze a Sziget Fesztiválés a Blue Colibri, és adnak lehetőséget közösen a kedvezményes munkavállalói jegyvásárlásra: így a 120.000 Ft helyett 70.000 Ft plusz némi adminisztrációs költségért cserébe lehet teljes az egyhetes buli.

A Blue Colbri által fejlesztett és üzemeltetett vállalati platform ma már közel 100 hazai vállalat és intézmény több mint 70.000 munkavállalójának mindennapjait segíti. Elsősorban ezen munkavállalóknak szól ez a jelentős kedvezmény.

“Ma már egy belső kommunikációs vállalati platform több, mint pusztán a hírek vagy a dokumentumok elérhetővé tétele. Itt zajlik a napi ügyintézés, az oktatás, a közösségépítés, ez lehet a terepe az elismeréseknek és persze itt találhatjuk meg a felkínált dolgozói kedvezményeket is”

- magyarázza Barathi Tamás, a Blue Colibri egyik alapítója és ügyvezetője.

„A Sziget Diákjegy igen nagy múltra tekint vissza, rengeteg korábbi diák, ma már pályakezdő fiatal élt ezzel a lehetőséggel az elmúlt sok-sok évben. Ez az együttműködés most lehetővé teszi, hogy a már dolgozó pályakezdő fiataloknak ne kelljen elbúcsúzniuk a nagy kedvezményektől, és a Blue Colibri segítségével tovább élvezhessék azokat az előnyöket, amiket a Meex hálózata és a Sziget Diákjegy Program biztosított számukra.”

A jelentkezési időszak kezdetét vette,így a platformot használóknak már a héten lehetőségük nyílik a készlet erejéig elérhető kedvezmény érvényesítésére, mindössze néhány kattintással.