Idei creative de team building pentru oamenii din HR pentru toamnă și Sărbători


Dintre elementele importante ale culturii corporativ și ale satisfacției angajaților pot fi programele interne organizate de companie. Considerăm deosebit de important ca aceste programe să fie adecvate echipei din punct de vedere al calității și al relevanței, deoarece contrariul se poate realiza cu un eveniment eșuat. De aceea, dorim să ajutăm partenerii noștri să organizeze programe de calitate și creative pentru angajații lor, sporind astfel implicarea.

În articolul nostru, vă vom arăta câteva sfaturi despre cum să profitați de sezonul sărbătorilor profitând de potențialul de construire a comunității și cât de ușor este să gestionați aceste activități prin intermediul sistemului nostru.

Halloween și Ziua Recunoștinței

Deși competiția de sculptură în dovleac poate fi o necesitate, uitându-vă la câteva idei creative pe Youtube sau TikTok, astfel încât să puteți începe imediat, să obțineți o gândire creativă sau chiar câteva rechizite sau accesorii de bază de la magazinele creative.

Se poate chiar organiza un concurs de costume de Halloween. 🎃

Creați un sondaj în care puteți organiza competiții ușor de desfășurat și prin care colegii pot simplu să se obișnuiască să utilizeze în mod activ instrumentele de comunicare online. Puteți oferi premii câștigătorilor sau favoriților publicului (ex. bilet de luptă laser, cupon de cină, cești cu emblema companiei etc.) și puteți crește și mai mult satisfacția angajaților cu aceste mici cadouri.

De asemenea, este o idee grozavă să aveți o seară de film corporativă în care puteți vota unul dintre filmele recomandate și apoi vizionați împreună filmul care vă place cel mai mult. Ce vă trebuie?: un proiector, câteva difuzoare, niște alimente de ronțăit și gata! Creați un eveniment în interfața pe care o utilizați și urmăriți evenimentul de la organizație până la imaginile „După eveniment”.

Deși nu există o mare tradiție de Ziua Recunoștinței la noi, totuși se poate introduce un mic obicei înainte de sfârșitul anului. Faceți o cutie pe care să o așezați în spațiul comunității, prin care să le mulțumiți colegilor pentru munca anuală, sprijinul, petrecerile de cafea împreună sau doar pentru ceea ce sunteți recunoscători.

Moș Nicolae, Crăciunul și Revelion corporativ

Idei caritabile

Gândiți-vă și la cei care au nevoie de ajutor sau de bunăvoință în timpul Sărbătorilor, așa că merită să cheltuiți această sumă pentru altceva decât fluturașii corporativi obișnuiți. Acesta poate fi un program grozav de team building atunci când vine vorba de un Crăciun corporativ, dar vă puteți organiza chiar și programele corporative în jurul acestei idei în alte momente.

Organizați o strângere de fonduri pentru familiile aflate în nevoie, orfelinate, salvatori de animale sau orice organizație la care v-ar plăcea să vă alăturați la nivel de companie! Puteți vota și pe aceasta. Există multe organizații care se ocupă de asta, cum ar fi Mikulásgyár.hu, și puteți găsi articole aici despre livrarea cadourilor. Pe lângă alte organizații, puteți afla cum îi puteți sprijini pe cei care au nevoie în această perioadă pe site-ul Crucii Roșii. Dacă sprijiniți copii defavorizați, vă recomandăm să contactați Indahouse.

Moș Crăciun corporativ

Niciodată nu este ușor să punem cap la cap pachetele de Moș Crăciun, deoarece este din ce în ce mai important să fim atenți la diferitele sensibilități și intoleranțe alimentare ale angajaților noștri, ba chiar putem ține cont de aspectele de sustenabilitate. O soluție excelentă pentru aceasta este crearea în avans a unui chestionar (online sau offline), exprimând, importanța unei culturi corporative grijulii. Ați putea include chiar și o opțiune în chestionar, cu privire la posibilitatea, că angajatul să-și poate oferi propriul pachet unui copil sau familie defavorizată.

Crăciun corporativ

De asemenea, poate fi o idee grozavă să organizați un program în legătură cu Crăciunul, și dacă începeți să votați la ce program vreți să participați, sau dacă aveți o cină de companie, merită întrebat intoleranță sau chiar preferința alimentară (opțiuni vegetariene, vegane etc.).

Atunci când organizați programe, luați în considerare și colegii care ar putea fi departe de cei dragi în timpul Crăciunului din cauza epidemiei. Ca și în cazul celor de mai sus, poate merită să recomandați filme, cărți, rețete, programe care îi pot ajuta să se adapteze la Sărbători.

Puteți împărtăși rețete de Crăciun sau chiar aranjați gătitul împreună. În plus, poți avea o zi aproape inevitabilă cu hanorace urâte (sau chiar gătit îmbrăcat în hanorace urâte) și să le condimentezi pe toate într-un singur concurs.

Faceți un calendar de Advent corporativ, posibilitățile aici sunt nesfârșite. Dacă sunteți exact  24 de persoane la firmă, este super, dar poți să faci pachete pentru fiecare din voi, apoi să le distribuiți aleatoriu în 24 de părți și să alegeți aleatoriu cine să despacheteze pachetele în acea zi. 

Revelion corporativ

Împărtășiți idei de programe pentru Revelion. Dar dacă te gândești la prima seară de jocuri de societate din an, fiecare poate să împărtășească propriul joc preferat sau ce joc ar aduce celorlalți de sărbători, deoarece există o mulțime de jocuri distractive în afara Monopoly și Uno în aceste zile!

Este întotdeauna îndoielnic ce fel de muzică să fie la petrecerea de Revelion, DAR nu și dacă alcătuiești TOP lista companiei după ce ai împărtășit sfaturile și le-ai votat în prealabil, pe care le împărtășești angajaților tăi!

Sperăm să fi contribuit cu cel puțin o idee la experiențele comune ale echipei dumneavoastră spre sfârșitul anului 2021! Dacă sunteți interesat de caracteristicile utile ale aplicației Blue Colibri și de modul în care le puteți încorpora în implementarea ideilor de mai sus, vă rugăm să continuați să vizitați website-ul nostru sau să ne contactați la adresa hello@bluecolibriapp.com!


Sunteți interesat de produsul nostru? Rezervă o demonstrație!