We support companies with Ukrainian coworkers

Full communication platform
in three hours

If your company have Ukrainian coworkers or your organization support Ukrainian citizens and you need a communication platform, please don't hesitate to contact us. We can deploy our system to you within 3 hours. With our application you can communicate more easily in 16 language!

contact us
communication platform supports Ukraine

Blue Colibri App

Our application is available in Ukraine as well. So if you are in need we can provide our system for your organization or company without any fee. With this you will be able to handle communication more easily even in multi-language situation. You can reach us via our dedicated page for the situation!

More customer stories ->>

Gyors, célzottkommunikáció

Jelen helyzetben még fontosabb a kétirányú kapcsolat kiépítése, hogy az ukrán munkavállalók is jelezni tudjanak a munkavállalók felé, ha épp nem tudnak munkára jelentkezni vagy kérdéseik vannak. A munkáltatók számára is kiemelten fontos, hogy gyorsan és célzottan érjék el ez a dolgozói csoportot is a megfelelő információkkal.

More customer stories ->>

Dedicated customer success manager

A rendszer szinte azonnal elindítható és használható. Érdeklődők a bluecolibriapp.com/krizisapp linken vagy a hello@bluecolibriapp.com email címen tudnak bővebb információhoz jutni.

More customer stories ->>

We implement in 3 hours

Don't hesitate to contact us!

Or apply via this form

Get in touch!